Menu
Your Cart

Cheie dubla Flippy, 9 mm

Cheie dubla Flippy, 9 mm
Cheie dubla Flippy, 9 mm
Cheie dubla Flippy, 9 mm
Cheie dubla Flippy, 9 mm
Cheie dubla Flippy, 9 mm
  • Stoc: 1598
  • Model: 122326
  • SKU : 122326
  • EAN : 6426485425857
4,38Lei
Fără TVA: 3,68Lei

Discount pe cantitate

Cantitate Pret pe cantitate Discount
3+ 4,05Lei -7.61%
10+ 3,72Lei -14.95%

Cheia dubla 9 mm este un instrument de mână foarte versatil, care poate fi folosit în diverse domenii de activitate, de la bricolaj la industria constructoare. Aceasta este o cheie cu două capete, fiecare dintre ele având o lățime de 9 mm.

Cheia dubla 9 mm este fabricată din oțel de calitate, ceea ce îi conferă o durabilitate deosebită. Oțelul de calitate este rezistent la uzură și la deformare, astfel încât cheia poate fi folosită în condiții dure fără a se deteriora. De asemenea, oțelul de calitate îi conferă cheii o greutate optimă, ceea ce o face ușor de manevrat și de folosit.

Cheia dubla 9 mm este un instrument foarte util în domeniul bricolajului, dar poate fi folosită și în industria constructoare, în repararea și întreținerea echipamentelor și mașinilor. De asemenea, poate fi folosită în domeniul auto, pentru repararea și întreținerea vehiculelor.

În concluzie, cheia dubla 9 mm este un instrument foarte versatil, care poate fi folosit în diverse domenii de activitate, de la bricolaj la industria constructoare și până la domeniul auto. Fabricată din oțel de calitate, cheia este rezistentă la uzură și la deformare, ceea ce o face ideală pentru utilizarea

Caracteristici
Finisaj Crom
Marime cheie 9 mm
Material maner Otel
Numar capete 2
Tip cheie Fixa
Tip lucrare Hobby
Caracteristici 1
Numar bucati 1
Specificatii tehnice
Culoare Gri
Functii Rezistenta
Greutate 200 g
Material Otel
Tip Dubla
Tip produs Cheie

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Etichete: Cheie , dubla , Flippy