Esti in trend cu noutatile? Folia de sticla 4D/5D este preferata de toata lumea. De ce? >>>>


Folia de sticla 4D/5D este confectionata din sticla securizata si acopera in intregime display-ul telefonului, chiar si marginile telefoanelor cu ecran curbat.


Nu afecteaza claritatea ecranului datorita transparentei ridicate de pana la 99,99%, ofera o protectie de durata avand aceeasi rezistenta cu cea a parbrizelor si anume o rezistenta de 9H, nu permite pastrarea amprentelor si a urmelor pe ecran datorita invelisului oleofob care permite si stergerea usoara a prafului si posibilelor amprente.

Ofera protectie impotriva zgarieturilor si socurilor. In cazul unor socuri folia se sparge fara sa sara bucati de sticla si protejand astfel ecranul.


Avantaje:

  • Acopera ecranul  in intregime

  • Rezistenta 9H, grosime 0,3 mm

  • Tratament oleofob, impiedica pastrarea amprentelor pe ecran

  • Nu afecteaza culorile, transparenta 99%

  • Folia 4D/5D are rezistenta ridicata la socuri si zgarieturi

  • Decupaje atent centrate


Acopera ecranul in intregime


Decupaje atent centrateRezistenta la socuriPROTECTIE COMPLETA PENTRU ECRANUL TELEFONULUI

Avand o grosime de 0,3 mm si o rezistenta 9H asigura protectia maxima a telefonului si indica proprietatile anti-soc ale foliei.


PROPRIETATI ANTI-EXPLOZIE 

Folia este anti-explozie. Atunci cand telefonul va aluneca sau va suferi un impact puternic cu o suprafata dura, datorita rezistentei ridicate a foliei se va sparge doar aceasta nu si ecranul telefonului. Odata cu spargerea foliei din ea nu vor sari bucati mici de sticla. 


INVELISUL OLEOFOB FACILITEAZA CURATAREA SI PREVINE AMPRENTELE DIGITALE

Proprietatile oleofobice impiedica pastrarea amprentelor pe ecran si permite curatarea acestuia mult mai usor. Astfel ecranul va fi mai curat decat in cazul foliilor normale si poate fi sters cu usurinta fara sa se zgarie.


CLARITATE SI PROTECTIE RIDICATA

Transparenta ridicata a foliei ofera o redare de 99,99% conform realitatii fara sa modifice culorile.

Datorita calitatii superioare a foliei de sticla, display-ul tau va beneficia de protectie chiar si atunci cand telefonul este in buzunar, impreuna cu diferite obiecte precum cheile de la masina. 


REZISTENTA RIDICATA, DESIGN MINIMALIST

Muchiile rotunjite 4D/5D ale foliei ofera protectie completa ecranului si un contur perfect si natural, potrivit modelului X


SUPRAFATA ANTI-ZGARIERE

Folia 4D/5D nu agata, nu zgarie si nu produce disconfort in utilizarea telefonului. 

Rezistenta la soc de 9H este o caracteristica regasita si in parbrizele folosite la autoturisme.


APLICARE USOARA FARA RISC DE BULE

Recomandam montarea foliei de protectie incepand prin curatarea ecranului folosindu-te de servetelele primite in pachet, umed si uscat.

Nu va influenta luminozitatea sau proprietatile touchscreen-ului, mai mult decat atat, o folie din sticla se aplica foarte usor si nu lasa bule de aer.


FARA URME DUPA INDEPARTARE

Decupajele sunt realizate cu precizie, folia fiind prevazuta cu adeziv siliconic ce nu lasa urme dupa indepartare.


NU ADAUGA GROSIME ECRANULUI

Desi ofera o protectie ridicata ecranului, folia de protectie 4D/5D este incredibil de subtire. Acest lucru inseamna ca adauga o grosime aproape insesizabila ecranului si respectiv telefonului tau. Astfel, poti utiliza telefonul fara a fi deranjat de prezenta foliei si in acelasi timp ii oferi o protectie de durata pastrand acelasi aspect elegant si modern al telefonului.